Intrebari si raspunsuri
Newsletter

Termeni si Conditii

Vă rugăm să citiţi aceşti termeni şi condiţii cu atenţie înainte de a utiliza acest website.

Utilizarea acestui website confirmă acceptarea necondiţionată a Termenilor şi Condiţiilor. Dacă nu acceptaţi aceşti Termeni şi Condiţii nu utilizaţi acest website.

Societatea îşi rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa prezenţii Termenii şi Condiţii în orice moment. Orice modificare va fi făcută publică în această pagină şi va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site. Vă rugăm să recititi Termenii şi Condiţiile în mod regulat, pentru a vă asigura că sunteţi conştienţi de orice schimbări făcute pe www.jucarii.com. Utilizarea în continuare a www.jucarii.com după ce schimbările sunt postate, înseamnă că sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a Termenilor şi Condiţiilor valabile la momentul respectiv.

Vă mulţumim pentru că ne-aţi ales pe noi. Scopul nostru este ca prin utilizarea tuturor resurselor de care dispunem să vă oferim produsele cele mai bune la preţuri imbatabile. Pentru realizarea acestui scop, ne angajăm să vă oferim periodic materiale publicitare, promoţii şi cadouri prin care să răsplătim pe voi, cumpărătorii noştri.

Tocmai pentru a va conferi încredrea şi pentru a vă răsplăti loialitatea, compania noastră vă oferă posibilitatea de returnare a produselor cumpărate, într-un termen de 10 zile de la confirmarea primirii produsului cumpărat. În cazul în care veţi opta pentru returnarea bunului, avem rugămintea să ne descrieţi inconvenientul şi motivele pentru care l-aţi returnat şi o scurtă descriere privind produsul şi caracteristicile acestuia.

În caz de returnare veţi avea două posibilităţi, fie returnarea banilor achitaţi de către Dvs. societăţii noastre, fie cumpărarea unui bun în valoarea preţului achitat, optiunea va rămâne la latitudinea Dvs.

1. Definiţii:

Termenii şi Condiţiile se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri şi servicii realizate de către RP Net Media SRL şi de partenerii contractanţi, prin intermediul magazinului online jucarii.com către Cumpărător.

Următorii termeni vor defini :

Utilizator - persoana fizică sau juridică autentificată pe Site
Cumpărător - persoana fizică sau persoana juridică ce emite o Comandă.
Compania - societatea comercială RP NET MEDIA S.R.L., având sediul social în localitatea Satu Mare, strada Mihnea Voda nr. 18, ap. 5, judetul Satu Mare, nr. de înregistrare la Registrul Comerţului: J30/941/2008, CIF RO24176366, având calitatea de proprietar al domeniului şi al magazinului online jucarii.com. Compania va fi de asemenea referit ca şi “Proprietar”.
Site - magazinul online jucarii.com
Vânzător - Proprietarul sau orice partener contractual al acestuia.
Bunuri şi Servicii - orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului, incluzând şi bunurile şi serviciile menţionate în Comandă.
Comanda - un document electronic sau telefonic ce intervine ca forma de comunicare între Vânzător şi Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi Cumpărătorul este de acord să primeasca aceste Bunuri şi Servicii şi să facă plata acestora.
Contract - o Comanda confirmată de către Vânzător.
Drepturi de Proprietate Intelectuală (regăsite prescurtat D.P.I.) - toate drepturile imateriale incluzând fără a se limita la: numele comercial, drepturile asupra bazei de date, know-how, structura comercială construită şi modalitatea de dezvoltare a acesteia, dreptul de autor, drepturi de proiectare, conţinut, modele, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii.
Specificaţii - toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt mentionate în Comandă.

2. Elementele Contractului

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau telefonic) prin care Vânzătorul îşi derulează operaţiunile.

Elementele componente ale Comenzii sunt :

a. Comanda (cuprinzând detalierea clară a datelor de livrare şi facturare) şi Condiţiile sale specifice
b. Specificaţiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni şi Condiţii

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a Comenzii şi a Termenilor. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când exista o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Până la confirmarea comenzii aceasta nu are valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii şi Condiţiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, acestea fiind completate după caz de Certificatul de Garanţie emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

3. Ne obligăm să vă oferim excelenţă:

Prin aderarea Dvs. la politica companiei noastre vă daţi acordul cu privire la diligenţele pe care le va înterprinde pe viitor compania noastră în vederea satisfacerii în totalitate a cerinţelor Dvs. în ceea ce privesc cumpărăturile de tip online.

În acest sens compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informarii utilizatorilor privind situaţia contului de pe Site, privind evolutia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite. Compania poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje prin care să promoveze produsele vandabile şi cele care privesc interesele Dvs..

Compania se angajează să creeze un profil al fiecarui client, pe baza datelor, istoricului şi a informaţiilor transmise de aceştia, în scopul stabilirii contactului cu utilizatorii, precum şi în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia respectiv pentru promovarea produselor promotionale şi pentru a răsplăti cu diverse cadouri loialitatea acestora.

Pentru a vă furniza informaţia esentială într-o formă cât mai accesibilă, descrierile produselor pot fi uneori incomplete şi vă asigurăm de eforturile noastre continue de a vă prezenta informaţiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu furnizorul se poate face telefonic, respectiv electronic, la adresa de contact sau prin postarea opiniilor vizavi de produse (optiunea review). Adresările sau opiniile ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat vor putea fi şterse sau excluse de pe site, Compania având libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

În situaţii exceptionale, pentru a proteja conţinutul site-ului, acesta îşi rezervă dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha.

Pentru a furniza bunurile şi serviciile care îndeplinesc cerinţele, nevoile şi specificaţiile Cumpărătorului, Vânzătorul poate subcontracta o terţă parte pentru servicii ce ţin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul Cumpărătorului. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil fata de Cumpărător pentru toate obligaţiile contractuale, şi îl va informa asupra subcontractării.

4. Copyright şi D.P.I.

Întregul conţinut al site-ului jucarii.com - imagini, texte, grafică, simboluri, fotografiile notate ca şi copyright, software-ul, logo-urile elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Societăţii şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială.

Se interzice folosirea, preluarea, reproducerea copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părţi a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor, a materialelor şi informaţiilor existente pe acest site fără acordul scris al Societăţii, precum şi încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în continutul acestui site, ştergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor şi informaţiilor publicate, sau încercarea de a acţiona în acest scop. Orice acţiune menţionată mai sus efectuată într-un mod care violează legislaţia românească sau internaţională în materie de drept de autor şi proprietate intelectuală, atrage răspunderea civilă sau penală şi se pedepseste conform legilor în vigoare.

5. Informaţii personale

Sunteţi de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute.

După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziţie un cont pentru utilizarea serviciilor.

Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi link-ul http://www.jucarii.com/personal_details.php.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil sau să faceţi modificările necesare în contul dumneavoastră.

Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea acestora. Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Societatea nu-şi asumă niciun fel de responsabilitate pentru situaţiile în care utilizatorul îşi publică adresa sau orice alte date personale, din proprie initiaţivă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvăluită în cazul în care, prin informaţiile postate, aceştia ar putea fi puşi în pericol. La înregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email ca identificator (username/email) şi parola (password) sau serviciile terţilor ( facebook, google şi yahoo )

6. Securitatea datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC RP Media Net SRL - are obligaţia de a administra în Condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare despre acţiunile ulterioare, marketing, reclamă şi publicitate, statistică şi servicii de comunicaţii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea în cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societăţii.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienţi sunt strict confidenţiale. Vânzătorul se angajează în faţa clienţilor săi să nu furnizeze aceste date unor terţe persoane sau companii şi să le utilizeze strict pentru uzul relaţiei de afaceri dintre client şi vânzător.

Categoriile de date prelucrate de Societate sunt numele şi prenumele, sexul, data şi locul naşterii, cetăţenia, semnătura, telefon/fax, adresa (domiciliu/reşedinţa), formare profesională/diplome/studii, e-mail, imagine şi voce, date de identificare ale persoanelor juridice, etc. Câştigătorilor concursurilor organizate de Societate li se va solicita o copie a CI/BI în vederea verificării corectitudinii datelor furnizate la înscriere, astfel încât premiile să fie acordate câştigătorilor de drept; totodată, datele conţinute în CI/BI sunt necesare în scopul reţinerii şi virării la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor câştigate. Datele prelucrate vor fi stocate în baze de date computerizate.

Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societăţii, sunteţi de acord să primiti informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelaşi grup cu operatorul, furnizori de servicii şi bunuri şi mass-media.

Societatea se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor şi să nu o dezvăluie unei terţe părţi, dacă aceasta nu se afla între partenerii agreaţi în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.

Societatea nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul şi care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.

Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul nostru.

Vânzătorul certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţa cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere Societăţii să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Societăţii să rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Societăţii să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a vă adresa justitiei;

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa printr-un email la http://www.jucarii.com/contact.html sau cu o cerere scrisă, datată şi semnată, însotită de o copie a actului Dvs. de identitate, la adresa de corespondenţă: localitatea Satu Mare, strada Mihnea Voda nr. 18 ap. 5, judetul Satu Mare. La primirea solicitării, Societatea se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, sau să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

În cazul plaţilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluţiilor de plată online oferite de Romcard SA.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia şi să fie folosite abuziv de terţe persoane:

Societatea şi Romcard SA garantează securitatea sistemelor informatice.

Informaţiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Societăţii sau pe serverele Romcard SA.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacţiei se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem - introducerea unui cod/parola secretă ştiută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacţiile de la ATM.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI www.jucarii.com SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.jucarii.com, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.jucarii.com ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

7. Accesul şi reguli generale de utilizare a siteului

Societatea garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei R.P. Net Media S.R.L. fără acordul scris prealabil al acesteia.

Accesul utilizatorului este condiţionat de logare, şi acesta este în întregime responsabil pentru pastrarea confidentialitaţii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului şi de toate informaţiile care sunt făcute publice din contul său.

În cazul accesării neautorizate a contului de către terte persoane, Societatea nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de consecinţele care pot apărea.

Utilizatorii acceptă să nu împrumute niciodată parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protecţie şi pentru validitatea informaţiilor transmise.

De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parola altui membru pentru a posta mesaje.

Se interzice încercarea de a interveni în funcţionarea serverelor Societăţii sau a celor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”, o astfel de acţiune putând atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

Utilizatorii acceptă să nu împrumute niciodată parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protecţie şi pentru validitatea informaţiilor transmise. De asemenea, acceptă să nu utilizeze niciodată parola altui membru pentru a posta mesaje.

Site-ul foloseşte "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorului şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi.

Dacă browser-ul utilizatorului este configurat să nu le accepte, la anumite pagini poate să apară nefuncţionalitate parţială sau totală, utilizatorul expunându-se unei informări trunchiate.

Pentru mai multe informaţii referitoare la coockies accesaţi pagina politicii de confidenţialitate http://www.jucarii.com/confidentialitate.html

8. Comandă, facturare, livrare, plată, acceptare.

Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare. Comanda acceptată reprezintă voinţa părţilor, şi specifică preţul de facturare cu TVA al bunurilor şi serviciilor, costurile de livrare, respectiv modalitatea şi termenul de plată.

În cazul în care termenele de livrare nu pot fi respectate, Vânzătorul este obligat să anunţe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării.

Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile şi Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător, limitându-se doar la teritoriul Romaniei.Curierul nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare şi achitării eventualei contravalori a acestora.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor şi Serviciilor şi va asigura transmiterea documentelor însotitoare.

Responsabilitatea vânzătorului privind bunurile şi serviciile livrate încetează în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Atunci când Bunurile şi Serviciile sunt conforme cu caracteristicile menţionate în Comanda, vor fi acceptate necondiţionat de către Cumpărător. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificaţiilor din Comandă, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele şi Serviciile.

Dreptul de proprietate asupra bunurilor şi serviciile sunt transferate Cumpărătorului după ce acesta a efectuat plata şi după ce a semnat de primire documentul de transport furnizat de curier, respectiv factura fiscală în cadrul livrării efectuate direct de Vânzător.

Plata bunurilor şi serviciilor conform acestor Termeni şi Condiţii se poate efectua:
a) online, cu card de credit/debit
b) cu ordin de plată în contul specificat în Comandă
c) prin ramburs plătit curierului la predarea coletului

Dacă plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar să completaţi un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacţia prin card a fost reuşită, următorul ecran vă oferă informaţiile relevante pentru comandă.

Jucarii.com acceptă următoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. În cazul achitării prin ordin de plată, Cumpărătorul este responsabil de menţionarea corectă în cadrul observaţiilor a id-ului comenzii, iar procesarea acesteia va începe după ce contul bancar al Societăţii este creditat cu contravaloarea ei integrală.

9. Garanţii

Toate produsele comercializate de www.jucarii.com sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte, şi beneficiază de Condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor.

Pentru fiecare produs care beneficiază de garanţie veţi primi la livrare un certificat de garanţie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparaţiile pe durata termenului de garanţie. Garanţia produselor achizitionate este asigurată de către Vânzătorul produsului sau de către centrul de service autorizat al producătorului, după caz.

În cazul certificatelor de garanţie emise de producatori, produsul reclamat defect în perioada de garanţie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menţionat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanţiei.

Lipsa certificatului de garanţie al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepţia produsului/coletului pe adresa http://www.jucarii.com/contact.html. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

10. Răspundere

Responsabilitatea juridică cu privire la bunurile vândute prin intermediul jucarii.com aparţine exclusiv vânzătorilor, Compania neputând fi sancţionată de către ANSPC sau de alte organe de acest gen. Responsabilitatea privind conţinutul, culoare, cantitatea şi verdicitatea bunului vândut revine la fel Vânzătorului. Suplimentar, Compania va asigura că în cazul în care în termen de 10 zile de la achiziţionare nu sunteţi mulţumit cu privire la produsul vândut, fie vă returnează sumele plătite cu titlu de preţ al produsului, fie veţi primi un produs în echivalent, alegerea rămânând la latitudinea Dvs.

Compania nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terţă parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor şi serviciilor după livrare şi, în special, pentru pierderea produselor.

Vânzătorul va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanţii şi/sau partenerii săi de orice fel implicaţi în executarea comenzii nu îndeplinesc oricare din obligaţiile contractuale.

Nici una din părti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

10. Jurisdicţie şi litigii

Prezentul contract este supus legii române.

Orice litigiu apărut în legatură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instantelor de judecată române.

Fiind de acord cu aceste Termene şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

Da la jucarii.com pe Facebook
sa beneficiezi de reduceri exclusive!
sau Aboneaza-te la newsletter